İSTANBUL / FATİH - Fatih Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

İKİNCİ YETENEK SINAVI TARİHİ BELLİ OLDU

Geleneksel ve Çağdaş Görsel Sanatlar Proje sınıfımıza ek yerleştirme yoluyla öğrenci alımına yönelik yapılacak olan 2. Yetenek Sınavı 21 Eylül 2024 Cumartesi günü saat 11:00'da gerçekleştirilecek olup, öğrencilerimizin  sağlıklı ve başarılı bir sınav için aşağıdaki hususlara dikkat etmeleri gerekmektedir.

Sınav başvurusu için misafir okul olarak bulunduğumuz Ahmet Rasim Anadolu Lisesinin giriş katındaki idare odamıza bizzat gelinmesi gerekmektedir.

Sınav iki oturum halinde uygulanacaktır.

Öğrencilerin sınav saatinden en az 30 dk. önce okulda hazır olmaları gerekmektedir.

Sınav esnasında sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilecektir.

Öğrenciler fiziki mesafe göz önüne alınarak geniş ve ferah bir mekan olan sınav salonumuzda yetenek sınavına alınacaklardır.

Sınavda kullanılacak olan materyallerden resim kalemini, yumuşak ve iz bırakmayan silgiyi, kalemtraşı, 35x50 ebatında en az 4 tane resim kağıdını, resim kağıdı kıskacını (4 adet), 1 adet duraliti, kimliklerini ve sınav giriş belgelerini öğrencilerin yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Öğrencilerimizin sınav günü okula geldiklerinde sınav giriş belgelerini okul idaresinden teslim almaları gerekmektedir.

Okul idaresi olarak yetenek sınavına girecek olan öğrencilere başarılar diliyoruz.

15-09-2024

Yayın: 15.09.2024 - Güncelleme: 15.09.2024 15:41 - Görüntülenme: 44